Ultimele ştiri

HARLEY-DAVIDSON® ANUNȚĂ ALTE TREI NOI MOTOCICLETE PENTRU 2014

14 martie 2014

HARLEY-DAVIDSON® ANUNȚĂ ALTE TREI NOI MOTOCICLETE PENTRU 2014

Află totul despre revenirea emblematicei Low Rider®; Tour-Ready SuperLow® 1200T

și Rebellious Street Bob Ediție specială®

OXFORD, MAREA BRITANIE (6 martie 2014) – Harley-Davidson (NYSE:HOG) este din nou in actualitate. După lansarea în 2013 a modelului H-D Street™ 750 și a proiectul RUSHMORE, cel mai mare producător de motociclete din America nu se oprește aici. Harley-Davidson a lansat astăzi trei motociclete noi, cu ajutorul cărora își extinde linia diversificată de motociclete de stradă și pune la dispoziția motocicliști o gamă mai amplă de modele, în showroom-urile din întreaga lume

La jumătatea anului vor fi lansate modelul Low Rider, deopotrivă retro și modern, modelul agil SuperLow 1200T și modelul Street Bob Ediție specială, acestea completând cea mai mare lansare de modele noi din istoria de 110 ani a Harley-Davidson și menținând în viteză procesul accelerat de dezvoltare a produselor adoptat de această companie, orientat către clienți.

„A fost un an incredibil”, declară Rob Lindley, vicepreședinte și director executiv, EMEA. „Am început cu proiectul RUSHMORE, urmat apoi de H-D Street, continuat acum de noile Street Bob Ediție specială, SuperLow 1200T și Low Rider, toate datorate comunicării și împărtășirii de experiențe cu clienții noștri, îndeplinirii dorințelor acestora. Toate modelele sunt executate în spiritul performanței tehnice și al atitudinii neconformiste pe care le imprimăm fiecărei noi motociclete Harley.”

Low Rider

În 1977, Harley-Davison a creat o motocicletă puternică și impunătoare,

personalizată, care a devenit rapid o emblemă: Low Rider.

Astăzi, atitudinea cutezătoare din acele timpuri revine în prim-plan, legendarul nume Low Rider fiind reutilizat, de această dată pentru o motocicletă complet nouă, concepută pentru deplasări scurte, cu un stil inconfundabil și noi performanțe de excepție. Detaliile cromate ale farului, fimisajul negru mat și roțile cu jante de aluminiu, sunt elemente de design emblematice, preluate de la modelul Low Rider original. Puterea deosebită a trenului de rulare Twin Cam 103 este confimată de pornirea cu un zgomot specific, parcă răgușit, amplificat de de racordurile curbate care alimentează țeava de eșapament de tipul 2 în 1. Suspensia este calibrată pentru confort permanent și manevrare precisă, iar frânele frontale cu discuri duble asigură o eficienta adecvată la oprire. Noile modele de scaun reglabil și ghidon asigură flexibilitatea de a satisface mai multe tipuri utilizatori. Sistemul extins de accesorii autentice oferă multiple posibilități de personalizare, astfel încât fiecare motociclist să stăpânească drumul cu propria atitudine.

SuperLow 1200T

Harley-Davidson deschide drumul către aventură, lansând noul model SuperLow 1200T, o motocicletă care combină șasiul suplu cu trăsături esențiale pentru drumuri lungi și capacitatea de a călători cât mai departe. Parbrizul detașabil, coburii cu posibilitate de încuiere și anvelopele de cursă lungă Michelin® Scorcher™ 11T sunt dotări standard. Se pot atașa suporturi detașabile pentru accesorii și spătare pentru spate, pentru o mai bună personalizare. Scaunul nou și sistemul ergonomic sunt concepute special pentru a asigura confortul călătorilor în timpul drumurilor lungi. SuperLow 1200T zboară ca vântul, grație puterii unui motor Evolution V-Twin de 1200cc. Cântărind cu 53,5 kg mai puțin decât cea mai ușoară motocicletă Harley-Davidson Big Twin de cursă lungă, aceasta este cea mai ușoară din segment. Finisajele sunt de calitate superioară, cu jante de aluminiu, vopsire opțională în două tonuri și cromare.

Street Bob Ediție specială

Noul model personalizat Street Bob® Ediție specială păstrează esența fundamentală și neatinsă a unei motociclete Big Twin Street Bob și revine pentru anul 2014 cu o serie de trăsături noi și atractive, asigurând și mai multă putere și stil pentru utilizatorii de Harley-Davidson din întreaga lume. Potrivit programului de personalizare a fabricației Harley-Davidson, această nouă motocicletă este disponibilă numai pentru anumite piețe, inclusiv cele din regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Street Bob Ediţie specială valorifică la maximum spiritul nonconformist de personalizare Harley-Davidson și asigură o calitate excepțională, grație motorului puternic de 1690 cc, jantelor de aliaj usor 5 spițe și vopselei unice în două tonuri, cu elemente grafice. Șaua Badlander® cu două locuri, cu un aspect deosebit și întotdeauna popular, comenzile frontale și ghidonul tip drag imprimă acestei motociclete o atitudine mai agresivă și mai suplă, pentru utilizatorii care apreciază esența pură a motociclismului.

De asemenea, noul model păstrează toate caracteristicile vizuale importante ale motocicletei Big Twin, inclusiv apărătoarea spate îngustă, rezervorul de combustibil Fat Bob® și trenul de rulare vopsit în negru. Fiecare trăsătură este gândită cu atenție, modelul având jante din aliaj cu 5 spițe, finisate în negru și cu elemente contrastante. Ghidonul plat, tip drag, înlocuiește ghidonul normal și asigură un profil mai jos al motocicletei, în timp ce șaua Badlander cu două locuri înlocuiește șaua cu un singur loc și oferă o linie uniformă, netedă, de la rezervorul de combustibil și până la aripa spate.

Înapoi la pagina anterioară